Home

Arros integral amb botifarra xiitakes i carxofa

Abans, en temps de vaques magres, les àvies i les mares sabien com fer-s’ho per cuinar per tota la família sense fer grans despeses. Avui, que estem sobrats (de menjar i de pes) tenim de tot i, a vegades, no sabem fer de res… Per això, en un dia de festa no previst, amb un visitant inesperat i la nevera mig buida, he volgut fer un homenatge a les meves predecessores.

Ingredients i recepta:

Un parell de botifarres, vuit o deu xiitakes, tres tasses d’arròs integral, una ceba, mig porro, un grapat de panses, un all, dues fulles de llorer i caldo vegetal*.Primer sofregir la ceba, el porro i l’all; incloure la botifarra i els bolets; afegir l’arròs i les panses; incorporar el caldo i deixar fer xup-xup.

* Si no tens caldo vegetal fet, ni pastilles, ni verdures deshidratades, pots utilitzar una dosi de sopa de sobre vegetal (Inclús en versió ecològica hi ha multitud de varietats saboroses.). Perfecte per donar un toc especial a qualsevol plat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s