Home

El mar

Per a molts ja s’han acabat les vacances i, amb elles, gairebé l’estiu. Durant uns dies- pocs o molts-, hem desconnectat de la rutina i els deures, per tornar-hi després carregats de piles i anyorança. Ara, d’aquest esplai, ja només en queden els records… i algun souvenir.

Sempre m’ha agradat passejar per la platja i endur-me a casa pedres. Aquest any he pogut compartir l’afició amb el meu fill i, amb ell, hi jugo cada dia una estona. Les mullem i gairebé llueixen com quan eren acariciades per les ones… Gairebé. Però no és el mateix, és clar. I penso que -potser massa sovint-, les persones ens asemblem a aquells cargols de mar, rememorant-ne l’eco. Serà perquè som un 70% aigua?

Respecte les vacances – igual que amb qualsevol altre episodi de la vida- podem tenir diverses actituds. Podem estar en el present o en el passat. Viure o reviure. Hi ha qui fa vacances un sol cop l’any i hi ha qui en gaudeix 365 vegades… Sobretot la canalla. Sense fer-ho conscientment ells són uns mestres del Carpe Diem. I els adults… Bé, m’agrada pensar que nosaltres, malgrat créixer, per dins encara som 100% nens.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s