Home

Un cop superades les Festes, amb la tornada a la realitat, comencem a submergir-nos de nou en la rutina. Apaguem les llumetes, recollim el pessebre, traiem la decoració de l’arbre… i ho guardem tot ben guardat en una capsa al traster. Fins l’any vinent. El Bon Nadal o el Bon any queda substituït per un simple Bon dia (encara gràcies!)i els ànims inicien la decaiguda, alhora que un missatge de consol i de supervivència s’escampa arreu de les xarxes socials: tant de bo l’alegria, les esperances, la il·lusió i els somnis d’aquestes dates duressin tot l’any…

En aquesta societat tan ordenada en la que vivim ens han ensenyat /hem après a fer les coses quan, com i perquè toquen. A viure sota multitud de condicionants externs. Sembla que certes actituds o sentiments només valen o encaixen durant alguns dies o en determinats moments. I prou. Com si la resta de dies de l’any no fossin especials… o no ho poguessin ser. I si a aquesta costum, a sobre, hi afegim la tònica generalitzada de supeditar la nostra vida a fets, situacions o persones externes, el resultat és tan obvi com indesitjat. Però no irreversible.

Perquè no provem de fer alguna cosa diferent aquest any? Perquè no provem de somriure més, ser amables perquè sí, a invertir (que no perdre) el temps en gaudir de les petites coses o de no fer “res”,…  I, especialment, a recuperar el nostre poder. No necessitem que ningú ens digui quan hem de ser cordials, feliços o generosos. No necessitem inculcar als nostres fills amb aquesta filosofia de vida, com per exemple amb el tan famós (i assumit) xantatge de “has estat bo? t’has portat bé?” dels Reis Mags. Siguem reis nosaltres mateixos. Cada dia de l’any. Tots els dies de la nostra vida. Així, la il·lusió i la felicitat d’aquestes dates serà nostra. Cada dia de l’any. Tots els dies de la nostra vida.

DIY-Pie-Plate-Crown

Aquí trobareu aquesta (Pie Plate Crown de Skunkboy ) i altres corones amb els seus tutorials.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s