Home

Cada matí (o gairebé) em preparo pel dia que m’espera. Per gaudir-ne al màxim, per aprendre’n. I no sols procuro fer-ho físicament, sinó també a nivell mental i emocional. Començar de cap i de nou. Un nou dia, una nova vida. Plena d’oportunitats. Per això, una de les coses que (gairebé) sempre faig és repetir el meu segon mantra preferit— després del clàssic Tot està bé i aquest és T’estimo, ho sento, perdona’m, gràcies. Unes paraules d’ús més o menys genèric soltes, que juntes formen part d’una oració Ho’oponopono.*

T’ESTIMO, HO SENTO, PERDONA’M, GRÀCIES.

Per aquells a qui no he tingut encara l’oportunitat de dir-ho; per a aquells a qui no goso; per a aquells a qui ja no puc (almenys en aquesta vida); per aquells a qui ja ho he dit i em reafirmo… Per tots i totes. Ho comparteixo amb el món i que cadascú prengui de les meves paraules el que li calgui, necessiti, desitgi. I per a tu, lector.

T’ESTIMO, HO SENTO, PERDONA’M, GRÀCIES.

*El Ho’oponopono és una tècnica terapèutica (per dir-li d’alguna manera) que té origen en els rituals xamànics de Hawaii. La seva màxima es basa en entendre i acceptar que nosaltres tenim la responsabilitat de tot el que ens passa, així com el poder per canviar-ho. Això potser resulta difícil d’assimilar perquè estem acostumats a cedir el control de la nostra vida a l’entorn. Tendim a culpabilitzar del que ens passa als altres, a les circumstàncies, etc., però la realitat que un viu, al marge del que passi fora, l’emoció que s’experimenta, és tan pròpia com responsabilitat d’un mateix. I, segons aquest mètode, és millor netejar totes les memòries inconscients i emocions negatives que ens succeeixen en relació a aquest fet, que no pas buscar culpables.

I tu, què creus/ sents/ penses?

balloon-heart-sky-blue-sky-red-heart-clouds


Cada mañana (o casi) me preparo para el día que me espera. Para disfrutar de él al máximo, para aprender. Y no sólo procuro hacerlo físicamente, sino también a nivel mental y emocional. Borrón y cuenta nueva. Un nuevo día, una nueva vida. Llena de oportunidades. Por ello, una de las cosas que (casi) siempre hago es repetir mi segundo mantra preferido— después del clásico Todo está bien y este es Te quiero, lo siento, perdóname, gracias. Unas palabras de uso más o menos genérico sueltas, que juntas forman parte de una oración Ho’oponopono.*

TE QUIERO, LO SIENTO, PERDÓNAME, GRACIAS.

Para aquellos a los que no he tenido todavía la oportunidad de decirlo; para aquellos a quienes no me atrevo; para aquellos a quienes ya no puedo (al menos en esta vida); para aquellos a quienes ya lo he dicho y me reafirmo… Para todas y todos. Lo comparto con el mundo y que cada uno tome de mis palabras lo que le haga falta, necesite, desee. Y para ti, lector.

TE QUIERO, LO SIENTO, PERDÓNAME, GRACIAS.

* El Ho’oponopono es una técnica terapéutica (para decirle de algas manera) que tiene origen en los rituales chamánicos de Hawai. Su máxima se basa en entender y aceptar que nosotros tenemos la responsabilidad de todo lo que nos pasa, así como el poder para cambiarlo. Esto quizá resulta difícil de asimilar porque estamos acostumbrados a ceder el control de nuestra vida en el entorno. Tendemos a culpabilizar de lo que nos pasa a los otros, a las circunstancias, etc, pero la realidad que uno vive, al margen de lo que pase fuera, la emoción que se experimenta, es tan propia como responsabilidad de uno mismo. Y, según este método, es mejor limpiar todas las memorias inconscientes y emociones negativas que nos suceden en relación a este hecho, que no buscar culpables.

Y tú, ¿qué crees / sientes / piensas?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s